Készítés, tisztítás, karbantartás lángmentesítés

A fertőzés abban az évben 1,5 millió halált okozott.

A fertőzés abban az évben 1,5 millió halált okozott.

Van -e valami igaz az, hogy ez csak a legújabb divat? ” Noha a test először szénhidrátokká válik, hogy üzemanyagot biztosítson az izmok és az agy számára, ha a szénhidrátok nem állnak rendelkezésre, a zsírt (akár az étrendből, akár a test saját zsíráruházaiból) is átalakíthatja.

Ami a legjobban működik a legjobban, azt hiszem, hogy attól függ, hogy mit kér a testét. Gondol? Alvás? Sújt veszteni? Hosszú ideig menjen étkezés nélkül? Fuss gyorsabban? Hosszabb ideig futni? Többet emelni?

Korábban beszéltem az alacsony szénhidráttartalmú étrend előnyeiről és hátrányairól a súlykezelés érdekében, valamint az étrendnek az agy működésére gyakorolt hatásáról. De mi van az alacsony szénhidráttartalmú étrendekkel a sportolók számára? a leggyorsabban glükózsá alakítsák. A hátránya az, hogy rendszeresen kell feltöltenie. A zsír több kalóriát tartalmaz, és lassabban energiává alakul, így nem kell olyan gyakran feltöltenie az üzemanyagot. De ez nem olyan jó az energia gyors kitöréseihez. - További gallyakkal kell hozzáadnia. A zsírral történő üzemanyag inkább olyan, mint egy nagy rönkre dobás. Sokkal hosszabb időbe telik, amíg elindul, de hosszabb ideig is ég. Nem tudok rólad, de amikor tábortűz építek, mindegyiket szeretnék. vegyes étrend. És igaz, hogy ha elég hosszú ideig megfosztja a testét a testét, akkor a test sokkal hatékonyabbá válik a zsír energiává történő átalakításában. Ezt néha „keto-adaptáltnak” vagy „zsíros adaptáltnak” nevezik. Ismét hihetetlen, hogy mennyire alkalmazkodó a test! Aztán ismét, ezek az emberek valószínűleg kivételes sportolók lennének, függetlenül attól, hogy mit esznek. N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Tanulja meg a minimalista futócipő használatának és átmenetének legjobb módját.

Írta: Ben Greenfield Get Fit Guy 2013. június 29-én, 1 perc alatt olvassa el a

-et. A 411 -es mezítláb futás során megtanítom, hogyan kell mezítláb futni, és a mezítláb veszélyes? Megtudhatja a mezítláb futásának néhány kockázatát. A Runner's World legfrissebb cikke nagyszerű betekintést nyújtott a szokásos futócipőkről a minimalista cipőkre való áttérésről. Annak ellenére, hogy maga a cikk meglehetősen tudományos, az egyik elsődleges felvétel a következő:

“Ha„ minimalista ”, akkor a legjobb módja annak, hogy megakadályozzák a sérülések futását, ha először erősítik meg a lábad, az, ha először erősítik meg a lábát, És aztán utána, hogy fokozatos átváltást végezzen a minimalista cipőkre és egy futó mintára, amely a több elülső loot sztrájkra összpontosít. De nem hajlandó erősíteni a lábakat, vagy fokozatos kapcsolót készíteni, majd ragaszkodni a szokásos futócipővel! ”

El akarja kezdeni a minimalista cipőhöz való átmenetet? Nézze meg az epizódomat arról, hogyan lehet erősebb lábat szerezni. Kérdezze meg őket a http://www.facebook.com/getfitguy!

minimalista futócipő a Shutterstock -ból

Az összes tartalom csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. A tuberkulózis csak 2013 -ban 1,5 millió halált okozott. Ismerje meg a világ egyik leghalálosabb, legfertőzőbb betegségének tüneteit és kezelését. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. (TB) fertőzés szerte a világon. Sajnos ezt a hírt valószínűleg a közelmúltbeli Ebola -lefedettség csapta be. De ne hagyd, hogy becsapjon. A TB valójában sokkal nagyobb fertőző betegség, mint az Ebola.

Lásd még: aggódnia kell az Ebola kitörése miatt?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemrég kiadta a 2014. évi globális tuberkulózis jelentését. Csak 2013 -ban több mint 9 millió aktív TB esetet jelentett. A fertőzés abban az évben 1,5 millió halált okozott. Ezek a számok teszik a TB -t az egyik leghalálosabb fertőző betegséget. Hasonlítsa össze ezt az Ebola 5000 halálával, és nagyon eltérő perspektívát kap. Következmények, ha kezeletlenül hagyják. A közelmúltban láttam néhány aktív TB esetét a dél -kaliforniai gyakorlatom során, tehát úgy gondolom, hogy mindenki számára fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy mi a TB, milyen tüneteket termel, és hogyan terjed és kezelik.

Mi

az a tuberkulózis (TB)? Gyakran érinti az aktív fertőzéssel rendelkezők tüdejét, és légcseppek révén eloszlik a levegőben, amikor a fertőzött emberek köhögnek vagy tüsszentnek a levegőbe.

Miután ezt a fertőzött légcseppet belélegzik, a baktériumokat fogságban tartják a testünkben, és az úgynevezett „alvó” -nak nevezzük - azaz szó szerint alszik, és „látens TB -nek” nevezik. A látens TB -t meglehetősen gyakorinak tekintik - valójában a világ embereinek legfeljebb egyharmadának látott TB -je van (igen, egyharmad!). A látens TB -vel rendelkezők nem érzik magukat betegnek, és nem tudják elosztani a fertőzést másoknak. Valójában a látens TB-vel rendelkezők gyakran nem is tudják, hogy van, amíg rutinszerű szűrésen nem vesznek részt. Egyes pontok a baktériumok újraaktiválnak és potenciálisan csúnya tüneteket okoznak - ezt „aktív TB -nek” nevezzük. Még ijesztőbbek is, az aktív TB -vel rendelkezők könnyen elterjeszthetik a fertőzést bárki számára, akivel érintkeznek böngésszen körül ezekben a srácokban.

ki

kap TB -t? Mindaddig, amíg aktív fertőzéssel rendelkező személynek vannak kitéve, aki a levegőben terjeszti (köhögés vagy tüsszentés útján). Bizonyos populációknak azonban magasabbnak tekintik a TB -hez való szerződés kockázatát. Ezek:

A HIV -vel rendelkező idős emberek, akik szenvednek az alultápláltságtól, és olyan gyógyszereket szednek, amelyek elnyomják az immunrendszert (mint például a lupus, a súlyos psoriasis vagy a rheumatoid arthritis kezelésében) krónikus kortikoszteroid felhasználók kemoterápiás betegek cukorbetegségben szenvedő betegek

Az aktív TB tünetei

Ismét a látens TB nem mutat tüneteket. Az aktív TB esetében azonban a tünetek néhány betegnél meglehetősen homályosak és enyhe lehetnek, ami megnehezítheti a TB -t a világon alacsonyabb előfordulási területeken, például az Egyesült Államokban. Azonban bárki, akinek a következő tünetei vannak, különösen, ha tartós és/vagy a korábban felvázolt TB kockázati tényezők bármelyikével, figyelembe kell venni a TB szűrés során:

láz (lehet alacsony fokú vagy magas, és átmeneti lehet, és átmeneti lehet. és nem krónikus) tartós köhögés a vér éjszakai izzadásának felesleges köhögése A nem szándékos súlycsökkentés fáradtság

oldalak

12Next ›Utolsó» Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes tartalom itt szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Miután eloszlatta a méregtelenítés mítoszát egy előző epizódban, a Get-Fit Guy elmagyarázza, hogy a máj és a vesék hogyan működnek a káros toxinok testének megtisztításában. És hogyan tudsz segíteni ezeknek a létfontosságú szerveknek a munkájuk elvégzéséhez. A Safari -n. Ha szeretné meghallgatni a hangot, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. - és aktiválhatja ezeket a módszereket divatos étrend használata vagy méregtelenítő gyógyfürdő -látogatások nélkül. Ezek a módszerek elsősorban a máj és a vesék normál működésének formájában érkeznek. A felesleges nitrogén, amely a fehérjék és az aminosavak lebontásából származik.

A vesék szűrik a vért, távolítják el a felesleges vizet, adják át a karbamidot (ami egy toxin, amely a fehérje lebontásának melléktermékeként épül fel), és mindezt a testéből küldi ki.

Tehát ha olyan ételeket eszik, amelyek támogatják a májat és a veséket, vagy elkerülik a májat és a vesét hangsúlyozó ételeket, akkor már minden nap méregtelenítik - és hacsak nem mentél át valami komoly alkoholizmus vagy nehézfémet. Toxicitás, nincs igazán szüksége semmilyen divatos gyógynövényes keverékre vagy vastagbél tisztításra.

Hogyan lehet fellendíteni a máj méregtelenítését

A májhoz, elkerülheti a nagy mennyiségű omega-6 többszörösen telítetlen zsírokat a feldolgozott és csomagolt ételekből, például a repceolajból és a hasábburgonyából. Ehelyett esznek egészséges zsírokat halakból, húsból, magokból és diófélékből. Kerülheti a nagy mennyiségű fruktózt és a cukrot, korlátozhatja az alkoholt, sok tojássárgáját fogyaszthat (amelyek kolint tartalmaznak, amelyet a máj a zsírok feldolgozására használ), jó, szerves májat fogyaszthat. Alapvetően kövesse azt a tanácsot, hogy kollégám, Nutrition Diva és én évek óta kidolgozunk. Tartalmazhatnak olyan méreganyagokat, amelyek adóztathatják a testét. Nézze meg a háztartási vezérigazgató epizódját arról, hogy otthoni ruháját toxinmentes, környezetbarát folyamatgá alakítja. Nézze meg továbbá az olyan epizódját, amelyet a citrom használatához használnak, hogy megtisztítsák otthonát, hogy természetes módon tisztítsák meg otthonát, ha kemény vegyi anyagok használnának. > A veséhez korlátozhatja a magas fruktóztartalmú kukoricaszirup bevitelét, inni rengeteg vizet, korlátozhatja az alkoholt, és - ha hajlamos a vese problémáira - korlátozhatja a túlzott fehérjebevitelt (azaz legfeljebb 200 g -t enni) -

Ahogyan a Guardian cikk megjegyzi, sok népszerű méregtelenítő és tisztító étrend valószínűleg jótékonynak érzi magát, mert kiküszöbölik, és nem a varázslatos összetevők miatt. Az a citromlé, a cayenne bors, a juharszirup és a divatos víz valószínűleg nem sokat tesz a testének tényleges tisztítására és méregtelenítésére. cukorkák, szóda, kereskedelmi hús- és snack -ételek, amelyeket eltávolítanak, miközben a méregtelenítés közben az étrend valójában lehetőséget ad a májnak és a vesének, hogy fokozódjon és elvégezze a normál méregtelenítő feladataikat, mivel már nem túlterhelik a rossz ételeket, és nem elég mikrotápanyagok és ásványi anyagok, hogy támogassák a normál funkciót. Ehelyett egyszerűen csak friss, egészséges ételeket eszik, és sok vizet igyon - a tested megköszönni fogja. Menjen tovább a facebook.com/getFitguy oldalra, és tegye fel kérdéseit, vagy csatlakozzon a beszélgetéshez! Várom, hogy meghallgassam tőled. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. , MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2011. október 31, 1 perces olvasás

q. Ismerek több olyan glutén intoleranciával rendelkező embert, akik enni tudnak, csírázott, emésztési problémák nélkül készíthetők. Ezért azt gyanítjuk, hogy a gluténben levő méreg megszűnik a csírázási folyamatban, és hogy a gabona lényegében zöldséggé alakul. Mi a véleményed erről?

a. A glutén nem méreg; Ez egy olyan fehérje, amelyből néhány ember intolerancia. Akárhogy is, azonban a csírázás nem szünteti meg. Azok az emberek, akik valóban glutén intoleranciák (például a celiakia betegek), nem fogyaszthatnak csírázott gabonaféléket vagy termékeket-kivéve, ha a szemek gluténmentesek voltak.

Lásd még: Lásd még : Mit tehetnek a gluténmentes étrend a többiek számára?

Ami azt illeti, hogy a csírázás folyamata zöldséggé alakul -e, ez valóban attól függ, hogyan határozza meg a kifejezéseket. A nem keményítő zöldségekben a szénhidrátok többsége cukrok formájában van.