Készítés, szerelés, tisztítás, karbantartás, lángmentesítés

A vállalkozásunk raktárában rendkívül széles választékban kínáljuk a nehezen gyulladó moltonokat, melyek ideálisak rendezvényekhez. A rendelkezésre álló óriási készletünk magába foglalja a dekomoltonokat, olcsó könnyű színpadi moltonokat és speciálisan rendezvényeken használt moltonokat, valamint profi minőségű színpadi moltonokat. Biztosítjuk a szupergyors szállítást és a legjobb ár garanciát. Kapaható tekercsben, de akár méretre is tudjuk szabni a Molton anyagokat is.

Minden általunk kínált molton minősége lángálló, megfelel a DIN 4102 B1 minőségi szabványnak, és a tűzállósági határértékét szakvélemény támasztja alá, mely szerint nehezen gyulladó. Emellett az EN 13501 vagy EN13773 szabványoknak megfelelő tűzvédelmi szakvélemény alapján C1 nehezen égő osztályba sorolható.

Szívesen állunk rendelkezésére rendezvényszervezők számára, hogy biztosítsuk az eseményeihez szükséges magas minőségű és biztonságos moltonokat.

Az 300g/m² felületi sűrűségű színpadi molton kiváló választás, amely a szabványoknak megfelelő nehezen gyulladó kivitelben kerül forgalomba. Ez a termék ideális színpadi emelvényekhez, asztalokhoz fedőként való alkalmazásra, és azonnal használatra kész formában érhető el. A molton minden szélén gondosan eldolgozott, így esztétikus és könnyen kezelhető.

A jó minőségű tépőzáras szalag, amely a moltonon található, megbízhatóan tapad a felületen, még gyakori használat után is. Ez a funkció biztosítja a stabil rögzítést és könnyű kezelhetőséget, ami különösen fontos a rendezvények során. Ezen tulajdonságok együtt teszik ezt a színpadi moltonot ideális választássá azok számára, akiknek gyors és biztonságos megoldásra van szükségük események dekorálásához.

A "Fekete Függöny" kifejezés lehet egyszerűen a függöny anyagának színére utalva, ami fekete színű. Az ilyen típusú függönyök széles körben elterjedtek otthonokban, irodákban és más helyiségekben. A fekete színű függönyöknek számos funkciója lehet:

  1. Dekoratív Cél: A fekete függönyök modern, elegáns és stílusos megjelenést kölcsönözhetnek a helyiségnek. Különböző anyagokból készülhetnek, például sűrű szövetekből, selyemből vagy más luxus anyagokból.
  2. Fényzáró és Sötétítő: A fekete szín kiválóan alkalmas arra, hogy minimalizálja a bejutó fény mennyiségét. Ezek a függönyök kiválóan alkalmasak hálószobákba vagy olyan helyiségekbe, ahol fontos a teljes sötétség, például egy vetítőteremben.
  3. Hangszigetelés: Bizonyos anyagokból készült fekete függönyök hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, amelyek csökkentik a zajok behatolását a helyiségbe.
  4. Hőszigetelés: Néhány vastagabb fekete függöny hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezhet, segítve a hőveszteség csökkentését vagy a helyiség hőmérsékletének stabilizálását.
  5. Látvány és Hangulat: A fekete szín drámai hatást kölcsönözhet a helyiségnek, és kiválóan alkalmas olyan környezetekhez, amelyekben hangsúlyos és kontrasztos megjelenésre van szükség.

Fontos megjegyezni, hogy a fekete függönyök a helyiség méretétől, kialakításától és a kívánt hangulattól függően különböző hatásokat érhetnek el. Különböző anyagok és mintázatok választásával tovább személyre szabhatók a tér igényeihez.

Molton függöny

A "molton függöny" kifejezés a textiliparban ismert, és olyan speciális anyagból készült függönyre utal, amelynek néhány jellemző tulajdonsága kifejezetten hasznos színházakban, rendezvényhelyszíneken és stúdiókban.

A molton függöny főbb tulajdonságai:

  1. Sűrű Szövés: A molton függöny sűrű szövésű anyagból készül, amelynek célja a fény teljes elnyelése. Ezért gyakran használják a fényzáró vagy sötétítő függönyöként, különösen színházi környezetekben, ahol a fény irányítása és szabályozása kritikus fontosságú.
  2. Hangabszorpció: A molton anyag jó hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít a zajok csillapításában és a helyiség akusztikájának javításában. Ezért alkalmazzák gyakran stúdiókban és más olyan helyeken, ahol fontos a hangszigetelés.
  3. Tűzállóság: A molton függönyök gyakran készülnek tűzálló anyagokból, mivel a színházak és rendezvényhelyszínek biztonsági előírásai ezt megkövetelik.
  4. Színek és Méretek: A molton függönyök elérhetők különböző színekben és méretekben, így alkalmazkodhatnak a konkrét rendezvény vagy színházi produkció igényeihez.
  5. Felhasználási Területek: Ezeket a függönyöket leggyakrabban színházakban, televíziós stúdiókban, koncerttermekben és más rendezvényhelyszíneken alkalmazzák, ahol fontos a fényvezérlés, a hangszigetelés és a tűzállóság.

A molton függönyök tehát kiváló választások olyan környezetekben, ahol a fény, a hang és a biztonság egyaránt fontos szempont.

Sötétítő függöny, blackout, fényzáró függöny
Fekete molton anyaggal takarás