Készítés, szerelés, tisztítás, karbantartás, lángmentesítés

Funkcionalitás
Ezek a függönyök kiválóan alkalmasak arra, hogy definiálják a színpadot, elkülönítsék a háttértér és a közönség területét, valamint segítsék a hangakusztikát.

A színpadi függönyök, különösen a főfüggöny és a színházi/operaházi függönyök, kiváló minőségű bársonyból készülnek nálunk. Az ilyen mély fekete színű függönyt más anyagból lehetetlen reprodukálni, és más anyagnak nincs olyan intenzív színmélysége és selymes fénye, mint amit a B1 színpadi bársony biztosít.
A színházi és lángmentes függönyök nemcsak esztétikusak, hanem biztonságot is nyújtanak. A megfelelő kiválasztással és telepítéssel hozzájárulhatunk egy helyiség stílusához és annak lakóinak védelméhez egyaránt.

Anyagok és design

A színházi függönyök tervezésénél kiemelkedő fontosságot kap a színházi környezet egyedisége. Kaphatók különböző anyagokból, például sűrű függönyök a zajcsillapításhoz, vagy fényáteresztő opciók a megfelelő hangulat kialakításához.
Hang elnyelő és szigetelő függönyök:A fűtési szezon idején az egyre emelkedő gázárak sok családnak súlyos pénzügyi terhet jelentenek. Lényeges, hogy a radiátorok és fűtőtestek ne pazarolják a hőt az utcára vagy a külső folyosókra! Annak érdekében, hogy otthonunkat melegen tartsuk és optimalizáljuk a fűtésköltségeinket, kiemelten fontos, hogy figyelmet fordítsunk a nyílászárók megfelelő szigetelésére. Ugyanakkor ez önmagában nem mindig elegendő.
Ha egyszerű, költségkímélő, mégis hatékony megoldásra vágyunk, a hőszigetelő függönyök kiváló alternatívát nyújthatnak a hőmérséklet szabályozásában.

Színházi függöny
Színházi függöny