Készítés, szerelés, tisztítás, karbantartás, lángmentesítés

Kulissza-rendszerű díszletnek azokat az elemeket nevezzük, amelyek a színpad terét felülről lezárják, és a zsinórpadláson vannak felfüggesztve.

Hasonló drapériák, amelyek világító testeket vagy más gépi berendezéseket takarnak el. Ezek a drapériák az emelőberendezésekkel szerelve vannak, és a színpad felső világítását biztosítják, hasonlóan a rivaldához, amely különféle színű izzólámpákat rejteget. A szuffita függöny a színházi környezetben egy dekoratív függöny vagy díszletelem, amely a színpad háttérében vagy felett helyezkedik el, hozzájárulva a színpadi látványhoz.

Vállaljuk a tervezést és a varrást a színházak, művelődési házak, szabadtéri színpadok, koncertek, valamint technikai berendezések és épületek dekorációs, takarás- és akusztikai anyagainak területén. Legyen szó díszletelemekről, színpadi dekorációról vagy más színházi és színpadi kiegészítőkről, kreatív és funkcionális megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeire szabva.

Együttműködve Önnel, a tervezés során figyelembe vesszük az esemény vagy előadás stílusát és témáját, valamint a kívánt látványt és funkciót. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyes projektek egyedi igényeihez, és magas minőségű varrási szolgáltatásokat nyújtunk a színházi és színpadi anyagok terén. Bízhat abban, hogy szakértő csapatunk az elvárásainak megfelelően személyre szabott és professzionális munkát végez.

Szuffita függöny és háttér függöny készítése
Szuffita függöny és háttér függöny készítése